Hirdetés

Elindult az Android 12 béta



|

A Google I/O esemény után rögtön elérhetővé vált az Android 12 béta letöltés, egyelőre csak a Pixel felhasználóknak.

Hirdetés

Jó hír azoknak, akik már várták a következő nagy frissítést, a nemrég tartott Google I/O esemény után ugyanis azonnal elérhetővé tette a cég a Pixel felhasználók számára az első nyilvános béta verziót.

A fejlesztők már február óta nyúzhatták az új rendszert, így egy-két információ azért korábban is napvilágot látott, de most már a (Pixeles) nagyközönség is belevetheti magát az élménybe. 

További kedvező hír, hogy nem csak a Pixel készülékekkel lehet majd bétázni, az Asus, OnePlus, Oppo, RealMe, Sharp, Tecno, TCL, VIVO, Xiaomi és ZTE is részt vesz a tesztelésben. Ide kattintva meg is nézhetitek, hogy kiket listáz a Google.

Hirdetés

Az Android 12 béta egyébként számos változást hoz mind az androidos Chrome, a felhasználói szabadság, biztonság, és persze a megjelenés terén is, erről alább láthattok jó pár képet.

Arról egyenlőre nincs információ, hogy a Google mikor tervezi kiadni a végleges verziót, azt viszont a hivatalos oldalról kiderült, hogy augusztustól már a publikus verzión fognak dolgozni.

Nektek hogy tetszik a megújult Android?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.