Hirdetés

Elképesztő dolgot művel a mostani tévéddel a Philips LED-csíkja



|

Az Ambilight technológia régóta a Philips televíziók meghatározó is igen hangulatos extrája, most viszont más tévék tulajdonosai is megtapasztalhatják ezt az élményt.

Hirdetés

A Philips televíziók közül a drágább modellek hosszú évek óta kínálnak egy előnyt, amit a többi márka megoldásai nem. Ez az Ambilight technológia, ami egy hátsó LED-sorral a képernyőn megjelenő tartalmakhoz igazodva, dinamikusan világítja be a helyiséget vagy a tévé mögötti falfelületet. Bár nem olyan dolog ez, ami nélkül ne lehetne élni, valóban érdekes élmény, amit könnyű megszokni és élvezni. Aki pedig kipróbálná, annak már nem kell új Philips tévét vennie, a gyártó ugyanis a világítástechnikával foglalkozó Signify segítségével új LED-szalagot dob piacra. 

Hirdetés

Ez bármelyik 55-85 hüvelykes tévére felszerelhető lesz, a tévé hátuljára kell azt rögzíteni. A 200-240 dolláros termék ugyan nem olcsó, ráadásul kell hozzá egy 60 dolláros Hue Bridge és egy 230 dolláros Hue Play HDMI Sync Box is. Ez utóbbit a tévé és a set-top box vagy konzol, médialejátszó közé kell szerelni, hogy a tartalmak elemzése után képes legyen vezérelni a fénycsíkokat. 

Sajnos tény, hogy a komplett szett ára meghaladhatja az 500 dollárt, vagyis megfelelő akció keretében nem sokkal többért akár egy androidos Philips okostévét is vehetünk Ambilight technológiával. Ennek ellenére jó dolog, hogy a rendszer már bármilyen tévére rászerelhető lesz októbertől. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.