Hirdetés

Elképesztő kijelzőt kap a OnePlus 7 Pro



|

Ezt nem más, mint a DisplayMate ígéri. A hátlapra pedig tripla kamera kerül, 3x-os optikai zoommal.

Hirdetés

A OnePlus 7 Pro számos érdekességet hoz majd magával. Lesz felugró szelfikamerája, a képernyőbe nem lóg majd szenzorsáv, maga a panel pedig 90 Hz-es képfrissítéssel dolgozik. A hátlapra pedig nem mellesleg tripla kamera kerül. 

Hirdetés

Maga a kijelző pedig annyira jó lesz, hogy a DisplayMate nemrég a Twitteren maga árulta el, hogy a panel top értékelést kapott a tesztelések során. A spekulációk szerint 90 Hz-es és 1440p-s lesz a képernyő, de ez még nincs kőbe vésve. Az viszont igen, hogy a DisplayMate A+ pontszámot adott a készüléknek. 

Az is biztos továbbá, hogy a Wirednek már lehetősége volt kipróbálni a készüléket és annak tripla hátlapi kameráját. A készülék 3x-os optikai zoomra képes. Ez lesz egyébként az eddigi legdrágább OnePlus okostelefon, de azért valamivel még mindig olcsóbbnak bizonyul majd, mint az Apple és a Samsung csúcstermékei. 

A Wired szerint a 3x-os optikai zoom nagy előrelépés és minőségben is sokkal jobb, mint amit a gyártó eddig kínált. Emellett ráadásul 10x-es digitális zoom is használható. A lap még tesztfotókat is közölt a május 14-én bemutatkozó OnePlus 7 Pro mobil kamerájának hála. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.