Hirdetés

Elképesztően népszerű a Galaxy S7



|

Ez lett a világ legtöbbet használt Samsung okostelefonja.

Hirdetés

Azt rég tudjuk, hogy a Galaxy S7 hatalmas siker volt, azt viszont nem, hogy milyen mértékben népszerű és felkapott készülék. A reklámokkal foglalkozó ScientiaMobile idei első negyedévre vonatkozó jelentése érdekes dologra világított rá. 

Hirdetés

Egészen pontosan arra, hogy a Galaxy S7 készülékekről többen böngésznek, mint a világon bármilyen más Samsung készülékről. Ez azt jelenti, hogy a Galaxy S7 a világ legtöbbet használt Samsung okostelefonja jelenleg. 

Természetesen némi időbe telik majd, hogy a Galaxy S8 is elnyerje ezt a címet. Miért? A korábbi csúcstartó a Galaxy S5 volt, ami azt illeti, még márciusban is ez volt a rekorder. 

Mivel a Galaxy S5-tulajdonosok elkezdtek átállni a Galaxy S7-re, ezért az utóbbi tábora gombamód kezdett szaporodni. Mindezen sokat dob, hogy a Galaxy S8 érkezésével a tavalyi csúcsmodellek ára nagyon kedvező lett. 

Miközben a Galaxy S7 népszerűségének a további emelkedésére számíthatunk, addig a ScientiaMobile szerint a Galaxy S8-ra is rengetegen frissítenek majd a Galaxy S5-ről és a Galaxy S6-ról. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.