Hirdetés

Elképesztően sok pénzt hagytunk az Apple App Store-ban



|

A fekete péntek alkalmából több pénzt hagytak a felhasználók az Apple alkalmazásboltjában, mint valaha.

Hirdetés

Az Adobe egy korábbi jelentéséből kiderült, hogy az emberek az idei fekete péntek alkalmából 2,1 milliárd dollárt költöttek okostelefonokra. A Sensor Tower jelentése pedig rávilágított, hogy az amerikai mobilos alkalmazásboltok rekordot döntöttek. 

Hirdetés

Az Apple App Store-ban csak az amerikai felhasználók 52 millió dollárt költöttek el fekete péntek alkalmából, vagyis 31,6 százalékkal többet, mint tavaly. Amerikán kívül további 117,3 milliót költöttek az App Store-ban az iOS-es felhasználók, a 169,3 milliós összesítés pedig 18,4 százalékkal magasabb, mint tavaly. 

A Google Play Áruházban az amerikaiak 23,9 milliót hagytak fekete péntek alkalmából, ami Amerikában 75,9 milliós rekordot jelent. 

Az App Store-ba befolyt bevételek 68 százalékát játékokra költötték az emberek, ami éves szinten 63 százalékos emelkedés. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.