Hirdetés

Elkészült a karácsonyi pulcsi, ami távol tartja az embereket



|

A SimpliSafe megoldását sokan bizonyára a járvány után is szívesen fogják használni.

Hirdetés

Annak ellenére, hogy az év végén egy kicsit mindenki lazít, és korlátozott létszámmal, de lehetnek családi összejövetelek, nem árt óvatosnak lenni. Nem kell azért negatív koronavírus-teszthez kötni a nagymama beengedését, de ha valaki köhög vagy lázas, jobban teszi, ha otthon marad, és az ölelkezést, puszilkodást sem kell erőltetni.

A szabályok betartását segíti elő a SimpliSafe biztonságtechnikai cég ünnepi találmánya, a kötött pulóver, ami őrülten visítani és villogni kezd, ha viselőjéhez valaki túl közel merészkedik. 

Hirdetés

A Social Distancing Sweater mozgásérzékelői érzékelik, ha bárki 6 lábon (1,8 méteren) belülre lép, és a fények ünnepi színekben villognak. Sajnos nem karácsonyi dalt játszik, hanem riasztóhangot, de nem is az a célja, hogy meghitt környezetet teremtsen.

A pulóver sajnos készen már nem kapható (nyilván elfogyott mind), de a SimpliSafe oldalán részletesen leírják, mi kell az elkészítéséhez.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.