Hirdetés

Elkészült a Spotify felhasználók éves összefoglalója, így nézheted meg a tiéd



|

Itt a Wrapped 2021, amiből egyebek mellett megtudhatjuk, kiket hallgattunk legtöbbször, és hány percen állt szólt a zene.

Hirdetés

Már hetekkel ezelőtt jelezte a Spotify, hogy ahogy minden évben, úgy idén is készül személyre szabott összefoglalóval, és most megérkezett a Wrapped 2021, minek köszönhetően láthatjuk az általunk idén legtöbbször hallgatott számokat, előadókat, azt, hogy hány percet töltöttünk zenehallgatással, valamint további extra funkciókat.

Az összefoglaló lejátszási listáknak köszönhetően azt is megtudhatjuk, mik voltak 2021 top dalai, illetve kik lettek az év legnépszerűbb előadói Magyarországon és globálisan, sőt, külön listát kaptak a női és férfi előadók, valamint a csapatok.

Hirdetés

Több extra meglepetés is bekerült: láthatjuk audióauránkat, 170 zenész üzen azoknak, akiknek valamely számuk szerepel a listáján, összehasonlíthatjuk zenei ízlésünket barátainkéval, és játszhatunk egy játékot, melyben két igaz és egy hamis állítás közül kell kiválasztani a valódiakat. Nem biztos, hogy ezek mindegyike mindenki számára elérhető lesz.

A Wrapped csak mobilról, a Spotify appból, ezen link megnyitásával érhető el.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.