Hirdetés

Elkészült a TikTok évösszefoglaló funkciója



|

A Spotify és az Instagram különleges lehetőségeihez hasonlóan már a TikTokban is visszanézhetjük az idei kiemelkedő emlékeinket.

Hirdetés

Roppant népszerű funkció a Spotify esetében az évzáró Wrapped, amelynek hála megoszthatjuk az ismerőseinkkel, hogy milyen és mennyi zenét hallgattunk egész évben.

Ehhez hasonlóan az Instagram Top 9 funkcióját is előszeretettel használják az emberek. Így nem meglepő, hogy már a TikTok is előállt egy személyre szabott évösszefoglaló lehetőséggel, ami egyszerűen a "Year on TikTok" nevet kapta.

Hirdetés

Ennek köszönhetően a felhasználók számára a rendszer összeállít egy rövid videót, amely kiemeli az ember idei legjobb TikTok-pillanatait. Ehhez hozzátartozik, hogy az adott felhasználó milyen régóta van fent a TikTokon, milyen típusú videókat nézett a legtöbbet, valamint melyek voltak a kedvenc zenéi és kreatív effektjei. Emellett még az is megjelenik, hogy a felhasználó milyen gyakran osztott meg videót, és kommentelt.

A Year on TikTok továbbá felismeri a felhasználók úgynevezett vibe-jait, vagyis hogy milyen típusú videókat (például állatos, utazós, főzőcskézős stb.) kedvel leginkább. Abban az esetben pedig, ha valaki nem regisztrált olyan régen, hogy legyen ilyen személyes vibe-ja, akkor a TikTok a Year on TikTok: Top 100 videógyűjteményből ajánl tartalmakat az emberek számára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.