Hirdetés

Elkezdenek végre frissülni a fontosabb iOS-es Google-appok?



|

Most is csak egyetlen alkalmazás kapott javítást, de már ez is reménykeltő.

Hirdetés

Frissítést, pontosabban bug fixet kapott a YouTube iOS-alkalmazása, vette észre a 9to5Google. Ez önmagában nem lenne nagy hír, ha a cég fontosabb applikációi, például a fő Google alkalmazás, a Gmail, a Docs, a Chrome, a Térkép, a Drive vagy a Fotók is frissült volna december óta.

Csak hát ez semelyikük App Store-os verziótörténete szerint nem történt meg. Hogy miért kell december óta várni a Google-alkalmazások iOS-eszközökön való újabb frissítéseire, az jó kérdés. 

Hirdetés

Egyesek szerint a Google-nek az Apple azon adatvédelmi újítása nem tetszik, hogy most már címkéken kell feltüntetni az App Store-ban, melyik appal milyen felhasználói adatokat gyűjtenek. A cég viszont ezt nemrég megcáfolta, mondván majd ha lesz új frissítésük, akkor felcímkézik az appokat, pont úgy, ahogy azt az Apple is elvárja.

Az iOS-es YouTube verziótörténete az App Store-ban

Egy olyan tucatnyi Google-app, mint a Classroom, az Authenticator vagy a Stadia, ha új verziót nem is, de legalább adatcímkéket kaptak, jóllehet cikkünk írásának pillanatában egyedül a YouTube-hoz érhető el új frissítés a népszerűbb alkalmazások közül - illetve mi még például a Fordítónál is kiszúrtunk egy január végi update-et.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.