Hirdetés

Elmaradhat az Apple októberi konferenciája



|

A legújabb termékek bemutatása lehet, hogy csak sajtóközleményben fog megtörténni.

Hirdetés

Idén szeptemberben, néhány héttel ezelőtt tartotta az Apple a legutóbbi rendezvényét, amelyen többek között az új iPhone 14 szériát és az új Apple Watch okosórát mutatta be. Az eredeti tervek szerint októberben hasonló eseményre készül a vállalat, viszont a legutóbbi értesülések alapján egyáltalán nem biztos, hogy ez megrendezésre kerül.

Ehelyett a legújabb Apple-termékek részleteit várhatóan egy hivatalos sajtóközleményből fogjuk megtudni.

A Bloomberg értesülései szerint egy megbízható forrásokkal rendelkező informátor úgy tudja, hogy hamarosan számíthatunk az M2 és M2 Pro Mac mini, illetve az M2 Pro és M2 Max MacBook Pro, valamint a M2 processzorral rendelkező iPad Pro modellek bemutatására is.

Hirdetés

A szeptemberi, rendkívül sok nézőt megmozgató eseményen ennél jóval kevesebb termék részletei derültek ki, de köztük volt a legnépszerűbb iPhone bemutatása is.

Egyesek szerint az Apple számára nem érné meg egy, a szeptemberihez hasonlóan felépített esemény megszervezése, és praktikusabb lenne a sajtóközleményes bejelentés. Az Apple egyelőre nem nyilatkozott a híreszteléssel kapcsolatban, de remélhetőleg hamarosan kiderült, hogy számíthatunk-e egy újabb őszi konferenciára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.