Hirdetés

Előbb érkezett a Vivaldi 2.8



|

A vártnál hamarabb lett elérhető a Vivaldi böngésző legújabb verziója, de komoly újdonságokat nem hozott.

Hirdetés

A Vivaldi böngésző továbbra is kedvelt választás azok körében, akik nem akarják a Chrome vagy Firefox böngészőket használni. Ráadásul immáron mobilos verzió is van a szoftverből, legalábbis androidos változat mindenképp. Ez még csak béta, azonban az asztali verzió már a 2.8-as stabil kiadását kapta meg. 

Hirdetés

Bár ez a frissítés a vártnál hamarabb futott be, sajnos leginkább csak javításokat és optimalizálásokat tartalmaz, új funkciókat nem igazán. A könyvjelzős menüben azért már lehet a billentyűzettel navigálni, illetve az oszlopok szélessége is átméretezhető. A lebegés funkció is támogatott lett a könyvjelzősávban és a horizontális menüben. 

A Vivaldi Sync az adatokat már képes a windowsos PC-k, a linuxos gépek, a Macek és az androidos eszközök között is szinkronban tartani, maga a 2.8-as szoftver pedig reszponzívabb és hatékonyabb, mint az eddigi verziók. 

Aki eddig nem tette, annak érdemes lehet az androidos változatot is kipróbálnia, már több mint 100 000-en telepítették mostanra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.