Hirdetés

Élőképeken a Google Pixel 4



|

Októberben debütál majd a Google új csúcsmobilja, amelynek a kisebbik verzióját kapták lencsevégre.

Hirdetés

Renderelt képet már többször láttunk a Google következő csúcsmobiljáról, a Pixel 4-ről, valamint annak nagyobb verziójáról, a Pixel 4 XL-ről. Ezúttal már élőképen látható a Pixel 4, állítólag a Telegramon kezdett el terjedni a két fotó. 

Hirdetés

A képeken látható részletek passzolnak az eddigi szivárgásokhoz, de mivel megbízható forrásról nem tudni, ezért érdemes fenntartásokkal kezelni a látottakat. 

Az új háttérkép, a navigációs sáv és az Assistant-elemek ugyanakkor mind arra utalnak, hogy a készüléken már Android 10 rendszer fut. 

A Google a jelek szerint nem használ kéttónusú dizájnt, de továbbra is üvegből készíti a készülékházat. A négyzetes kamerasziget dupla kamerás és egy vakut rejt hátul. Állítólag a 12 megapixeles fő szenzort egy 16 megapixeles telefotós egységgel egészítik ki. 

Mivel egyre közeledik az októberre várható bemutató, ezért valószínűleg rövidesen megszaporodnak majd a szivárgások az új Google hardverekről. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.