Hirdetés

Elon Muskot azzal vádolják, hogy elcsábította a Google alapítójának feleségét



|

Egy megbízható lap állítja, Musk nem csak hogy elcsábította Brin feleségét, de ezért egészen szánalmas módon kért bocsánatot. Musk tagad.

Hirdetés

Válik a világ nyolcadik leggazdagabb embere, Sergey Brin, aki a Google egyik társalapítójaként vált ismertté és a techvilág meghatározó szereplőjévé. Nem holmi bulvárlap, hanem a The Wall Street Journal írta meg az érintettekhez közeli forrásokra hivatkozva, hogy ennek egyik oka Elon Musk, a világ jelenlegi legvagyonosabb és legmegosztóbb embere, aki, amikor már Brin és neje, Nicola Shanahan kapcsolata eleve nem volt kimondottan jó,  lefeküdt a hölggyel.

Musk és Brin baráti kapcsolatot ápoltak, előbbi gyakran átjárt utóbbihoz. Brin 2008-ban 500 ezer dollárral támogatta a Teslát a gazdasági válság idején.

Hirdetés

A WSJ forrásai elmondták, hogy Brin megkérte pénzügyi tanácsadóit, szabaduljanak meg minden Musk cégéhez köthető befektetéstől. 

Musk és Shanahan afférja még decemberben történt, amikor a hölgy még együtt élt férjével, de már nem volt fényes a kapcsolatuk, a Covid-időszak és 3 éves lányuk nevelése próbára tette őket. A válási papírok szerint december 15-én mondták ki a szakítást. 

A történet nem is pusztán az affér ténye miatt érdekes, hanem azért, ami ezt követően történt. Egy idei partin állítólag Musk letérdelt, és úgy kért bocsánatot Brintől, mindenki szeme láttára, hogy aki esetleg a jelenlévők közül nem hallott volna a sztoriról, így felzárkózhasson. 

Musk Twitteren tagadta, hogy bármi ezek közül megtörtént volna, hozzátéve, hogy tegnap is együtt partiztak Brinnel, továbbra is barátok, és Nicole-lal csak kétszer találkozott három év alatt, mindig úgy, hogy sokan voltak körülöttük. Hozzátette, már régen nem szexelt, rengeteget dolgozik, nincs ideje ilyenekre, és idén új szintre ért a karaktergyilkosság. Egyszer felhívta az FBI-t, amikor a WSJ azt írta, le akarják őt tartóztatni, és megerősítették nekik, hogy az oldal cikke teljes hülyeség.

A milliárdos magánélete ködös: állítólag tíz gyereke van, a legfiatalabbakat, egy ikerpárt a Neuralink egyik vezetője, Shivon Zilis szülte neki, miközben Grimes-szal közös második gyerekük is nemrég született egy béranya közbenjárásával. Életének legnagyobb kihívása jelenleg az, hogy kimásszon abból a gödörből, ami miatt a Twitter fel nem vásárlása okán került.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.