Hirdetés

Elon Musk visszahozná a Vine-t, MrBeast is beszállt az ötletelésbe



|

Sejtettük, hogy a Twitter új tulajdonosa nem megy majd a szomszédba őrült ötletekért, de már az első néhány napban teljesen felforgatta a platform életét.

Hirdetés

Elon Musk több hónapos huzavona után egyik pillanatról a másikra lett a Twitter feje, szó szerint, hiszen a döntéshozataltól kezdve a felhasználók sirámainak meghallgatásán át egészen a (fél)hivatalos kommunikációig mindent ő intéz. Bejelentette, hogy fizetőssé tenné a platformot az igazolt felhasználók számára, a fenenagy szólásszabadságot pedig jelenleg arra használja, hogy radikális konteós cikkeket osszon meg.

Nemrégi az pattant ki a fejéből, hogy akár a Vine-t is visszahozhatná. A videómegosztó platformot még 2012-ben vásárolta meg a Twitter, és bár a néhány másodperces, vicces anyagok egy ideig nagyon népszerűek voltak, idővel nem érte meg fenntartani az infrastruktúrát, így 2016-ban lehúzták a rolót.

Hirdetés

Musk egy szavazást is indított, amire még MrBeast is reagált, és most együtt próbálják megfejteni, hogyan lehetne a Vine akár a TikTok kihívója is.

A Twitter malmai hagyományosan nagyon lassan őrölnek, az ólomszárnyú betonbagoly tempójából pedig Elon Musk villámgyorsan ki fogja rázni a platformot, és jó eséllyel még idén meghúz pár olyan váratlan dolgot, amit az előző vezetés soha nem mert vagy akart volna meglépni. Mi pedig nem tehetünk mást, mint lélegzetvisszafolytva figyeljük az eseményeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.