Hirdetés

Elpusztíthatatlan mobilt és tabletet is próbáltunk az IFA-kiállításon



|

Strapabíró kialakítással és óriási akkumulátorral csábít az Ulefone Armor 24 és az Armor Pad 3.

Hirdetés

A szélesebb közönség számára valószínűleg nem cseng ismerősen az Ulefone neve, pedig a gyártó már 2016 óta ontja magából a legkeményebb igénybevételre tervezett okostelefonokat és táblagépeket. A kínai cég 40 terméke világszerte több mint 100 piacon van jelen, és már 10 milliónál is több vásárló döntött mellettük.

A tegnap kezdődött és egészen szeptember 5-ig tartó berlini IFA kiállítás keretében személyesen is volt alkalmunk megtekinteni a márka két újdonságát, amelyek további rajongókat szerezhetnek az Armor brand alatt futó modelleknek.

Hirdetés

Az egyik a 6,78 hüvelykes, FHD+ felbontású és 120 Hz-es képfrissítésű kijelzővel szerelt Armor 24 okostelefon, amely a MediaTek Helio G96-os processzorral, valamint 8+8 GB (fizikai és virtuális) RAM-mal és 256 GB-os tárhellyel érkezik. A készülék egy 64 MP-es széles látószögű, valamint egy 64 MP-es éjszakai hátlapi kameraszenzort kapott, elöl pedig egy 16 MP-os érzékelő felel a szelfikért.

Az igazán érdekes persze az ütés- és vízálló (IP68/IP69K/MIL-STD 810 H minősítésű) tokozás, amelybe egy nagy teljesítményű kültéri fény is került, alatta pedig egy 66 W-os gyorstöltéssel telepumpálható 22000 mAh-s akkumulátor lakik, így a mobil aligha igényel power banket az életben maradáshoz. Az Armor 24 kapacitását akár 3 memóriakártyával (2 db nano és 1 microSD) is bővíthetjük, a biztonságról pedig ujjlenyomat-olvasó és arcfelismerés gondoskodik. Az Android 13-at futtató telefon ára és megjelenési dátuma nem ismert, illetve azt sem tudni, hogy Magyarországra is érkezik-e.

A másik érdekesség pedig az Armor Pad 3, amely a nevéhez hűen már az Ulefone harmadik generációs strapatáblagépe. A 13,36 hüvelykes, FHD+ felbontást nyújtó kijelzővel szerelt modellben egy MediaTek MT8788-as SoC dolgozik, ugyancsak 8+8 GB memóriával és 256 GB tárhellyel. A gyártó itt sem spórolta ki a dupla kamerát (16 MP előlapi és 50 MP-es hátlapi szenzort kapunk),  operációs rendszerként pedig az Android 13 szolgál.

A törésálló védőburkolat részletes specifikációja nem ismert, az akkumulátor esetében viszont elárulta a cég, hogy egy 33 600 mAh-s telepet kapunk, 66 W-os gyorstöltéssel. A megjelenési dátumról, az árról is a hazai forgalmazásról sajnos ebben az esetben sincsenek információink, de hírt adunk róluk, ha kiderülnek a részletek.

Aki pedig az Ulefone többi terméke iránt is érdeklődik, annak a gyártó hivatalos katalógusát érdemes böngésznie, amely az Armor 3 táblagép kivételével az összes 2023-ban forgalmazott modellt tartalmazza.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.