Hirdetés

Elsöprő siker: 10 másodperc alatt elfogyott a Nokia X6



|

Kínában mindössze 10 másodperc alatt elkapkodták a Nokia X6-ot.

Hirdetés

Mostanában elég sokat hallunk a Nokia X6-ról. A HMD Global középkategóriás készüléke az első olyan Nokia okostelefon, amelynek a kijelzőjébe belóg egy szenzorsáv. Kiváló ár-érték aránnyal is rendelkezik, ezért aztán nem véletlen, hogy sokan felháborodtak, amikor kiderült, hogy csak Kínában lesz kapható. Ennek hatására a HMD Global twitteres szavazást tartott arról, hogy legyen-e máshol is elérhető az eszköz. Az igenek aránya elsöprő volt. 

Hirdetés

A gyártó most még jobban örülhet, ugyanis a Nokia X6 népszerűségét igazolja az is, hogy a készülék készleteit mindössze 10 másodperc alatt elkapkodták Kínában. Azt sajnos nem tudni, hogy összesen mennyit vásároltak belőle. 

A 4 GB RAM-mal és 32 GB tárhellyel szerelt kiadás nagyjából 55 000 forintnak megfelelő összegért vihető, míg a 4 GB RAM-mal és 64 GB tárhellyel, valamint 6 GB RAM-mal és 64 GB tárhellyel szerelt verzió ára körülbelül 63 000 és 72 000 forint. Mindegyik modellbe 2280 x 1080-as kijelző, 16 megapixeles RGB és 5 megapixeles monokróm hátsó kamera, valamint egy 16 megapixeles szelfikamera és egy 3060 mAh-s akku kerül. Van még USB-C port, gyorstöltés, ujjlenyomat-olvasó, microSD-foglalat. Két kínai kereskedőnél több mint 700 000 foglalást adtak le a Nokia X6 verzióira. Legközelebb május 30-án lehet majd belőle vásárolni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.