Hirdetés

Eltitkolta az Apple, de kiderült, hogy mekkora akkumulátor van az új iPhone 11 mobilokban



|

A hosszabb üzemidőre külön kitért az Apple, de azt szokás szerint nem árulta el a bemutatón, hogy mekkora energiaforrásokat tett az új mobiljaiba.

Hirdetés

Az Apple kedden este külön kitért az iPhone 11, iPhone 11 Pro és iPhone 11 Pro Max okostelefonok elődökhöz mérten hosszabb üzemidejére, azonban szokás szerint nem árulta el, hogy konkrétan mekkora energiaforrásokat épített be ezekbe a modellekbe (ahogyan a RAM mennyiségéről is mindig hallgat a cég). 

Hirdetés

Sok YouTuber úgy találgatott, hogy a hosszabb üzemidő az A13 Bionic chipnek és az iOS 13-nak köszönhető, azonban igazából egyértelmű volt, hogy az akku kapacitása is nőtt minden esetben. 

Ezeket az információkat általában a készülékek szétszedésekor derítik ki a lelkes szakértők. Most az OnLeaks már ezt megelőzően szállította az információt. 

iPhone 11 iPhone XR
RAM 4 GB 3 GB
akkumulátor 3110 mAh 2942 mAh

Az Apple szerint az iPhone 11 1 órával bírja tovább, mint az elődje, az iPhone XR.

iPhone 11 Pro iPhone XS
RAM 6 GB 4 GB
akkumulátor 3190 mAh 2658 mAh

Az iPhone 11 az iPhone XS-hez viszonyítva már arányaiban is több RAM-ot és nagyobb akkumulátort kapott.

iPhone 11 Pro Max iPhone XS Max
RAM 6 GB 4 GB
akkumulátor 3500 mAh 3174 mAh

Szemben a tavalyi évvel, ezúttal a legnagyobb és legdrágább iPhone bírja majd a legtovább. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.