Hirdetés

Eltűnnek a hirdetések a Samsung gyári alkalmazásaiból



|

A gyártó úgy döntött, inkább nem idegesíti a felhasználókat ezzel tovább.

Hirdetés

Bár a legtöbb okostelefon Androidot használ, az operációs rendszerek által kínált felhasználói élményben lehet eltérés attól függően, hogy melyik gyártótól vásároltuk a készüléket. A Samsung-féle One UI többnyire jól működik, egyedi gyári appokat is tartalmaz, azonban ezekben megjelenhettek hirdetések, amik sok felhasználót eltántoríthattak a használatuktól.

A koreai gyártó úgy döntött, ezt a gyakorlatát megszünteti még idén.

Hirdetés

Nem tudni, pontosan mikortól, de heteken belül eltűnhetnek az előre telepített appokból a bosszantó hirdetések, miután ezt az ötletet TM Roh, a mobilos üzletág vezetője felvetette. Nem kell attól félnünk, hogy kéretlen reklámok kerülnek az értesítéseink közé, és nem szükséges azonnal a Play Áruház felé vennünk egy irányt új készülék vásárlása esetén. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.