Hirdetés

Emoji gombot is kapott a Logitech eddigi legjobb billentyűzete



|

Az MX sorozat két új taggal bővült, az új billentyűzet pedig akár szettben is megvásárolható lett.

Hirdetés

A Logitech bemutatta az MX sorozatba tartozó új perifériáit, az MX Keys S billentyűzetet, az MX Anywhere 3S egeret és az MX Keys S Combo szettet. Az MX széria a profi felhasználóknak készült, hiszen a prémium anyaghasználat mellett prémium felhasználási élmény is jellemzi ezeket a termékeket.

Az MX Keys S elődjéhez kísértetiesen hasonló dizájnt kapott, szinte semmiben sem különbözik az MX Keystől - de tud pár olyan trükköt, amelynek hála mégis nagy előrelépést jelent. Az egyik legfontosabb dolog az, hogy a billentyűzet immáron támogatja a makrókat, vagyis a repetitív akciókat rögzítheted, és vissza is játszhatod. A másik változtatás emellett apróságnak tűnik, sokak számára mégis fontos lehet: a gyorsgombok közül háromnak változott a funkciója, így a repertoár diktálás, mikrofon némítás és emoji funkciókkal bővült.

Egyebek tekintetében viszont tényleg az MX Keys élményt kapja a vásárló, hiszen az alacsony profilú kialakítás, a szigetes elrendezésű gombok és az intelligens háttérfény mind-mind olyan funkciók, amelyek már eddig is elérhetők voltak. Sajnos ahogyan az MX Keys esetében, úgy az MX Keys S vásárlásakor sem lehet magyar kiosztást választani. A billentyűzet nemcsak egyedül, hanem egérrel párban is megvásárolható: az MX Keys S Combo szettben a klaviatúrát az akár 8000 DPI-s érzékenységre is képes MX Master 3S egészíti ki.

Hirdetés

Egér fronton az MX Anywhere 3S jelent újdonságot, amely a hordozhatóságot a kompromisszummentes felhasználói élménnyel párosítja: az egérbe ugyanaz a 8000 DPI-s szenzor került, mint az MX Master 3S-be. Persze az egér maga kisebb és valamivel könnyebb is, hogy kevés helyet foglaljon a notebook mellett a táskában. Az utazó kütyüknél fontos szempont, hogy a pozicionáló minden felületen működik - beleértve az üveget is, azaz nincs olyan szállodai asztal, amely ki tudna fogni rajta. A görgő természetesen a MagSpeed technológiával is rendelkezik, amely segítségével automatikusan képes váltani a precíz és a gyors görgetés között.

A Logitech az új eszközökkel kapcsolatban kihangsúlyozza, hogy a környezettudatosság jegyében újrahasznosított anyagokat is használ, a műanyag például az MX Keys S esetében legalább 11, az MX Master 3S esetében legalább 22, az MX Anywhere 3S esetében pedig legalább 61 százalékban újrahasznosított, a gyártás során pedig egyes alkatrészeknél a vállalat megújuló energiaforrásokat használ.

A billentyűzet, az egér és a szett online már megrendelhető, 50 000, 32 000, illetve 71 300 forintos áron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.