Hirdetés

Ennyibe kerül a Samsung Galaxy Z Fold 2



|

A jó hír az, hogy a Galaxy Z Fold 2 olcsóbb, mint az elődje, a rossz, hogy még így is egy vagyonba kerül.

Hirdetés

A gyártók egyszerűen nem hajlandóak letenni az összehajtható okostelefon ötletéről, annak ellenére sem, hogy a különösen sérülékeny jellegük és a horribilis vételáruk miatt a legtöbb ember számára egyszerűen ezek továbbra sem ajánlott termékek. A Samsung a Galaxy Z Fold 2-t már augusztusban megvillantotta, hamarosan pedig minden további részletet elárul róla. A készülék ára most azonban kiszivárgott. Az Egyesült Királyságban 1799 angol fontért vesztegetik, vagyis 715 000 forintért. 

Hirdetés

Ezzel a Galaxy Z Fold 2 valamivel olcsóbb, mint a Galaxy Fold, de még így is szörnyen drága. A készülék a briteknél már elő is rendelhető, pedig teljes pompájában csak szeptember 1-jén mutatja be a Samsung. A kiszállításokat szeptember 18-án kezdik, a szerencsések már 17-én kaphatnak a készülékből, ami Mystic Bronze és Mystic Black színekben választható, 256 GB tárhellyel. 

Dizájn és hardver tekintetében a Galaxy Note 20 Ultrát vették egyébként alapul, és ezúttal a külső kijelző is nagyobb, használhatóbb lesz. További részleteket majd a szeptember 1-jén esedékes Galaxy Unpacked Part 2-n hallunk.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.