Hirdetés

Ennyibe kerül majd a Huawei P20, P20 Pro és P20 Lite



|

Egy megbízható szivárogtató kiteregette az új csúcskészülékek európai vételárait.

Hirdetés

A Huawei legutóbbi reklámjai és a szivárgások többszörösen megerősítették, hogy P20, P20 Pro és P20 Lite a kínai gyártói új zászlóshajóinak a neve. Azt is tudjuk egy ideje már, hogy ezek március 27-én mutatkoznak be. Rengeteg fotó volt már prototípusokról, továbbá a specifikációkról is sokat hallottunk. 

Hirdetés

A készülékek árazása eddig nagy kérdés volt, és bár a bemutatóig még aludni kell néhányat, most már ez sem titok. Roland Quandt egy különösen megbízható szivárogtató, és most kiteregette a P20-as széria európai vételárait. Egyelőre úgy tűnik, hogy a P20 Pro drágább lesz, mint a Samsung Galaxy S9, de olcsóbb, mint a Galaxy S9+. 

A Huawei P20 Pro Európában 899 euróért lesz hazavihető, míg a sima P20 ára "csak" 679 euró lesz. A legfőbb eltérés elvileg a hátlapi kamerarendszerben lesz a két modell között. Ez valószínűleg azt jelenti, hogy csak a P20 Pro kap triplakamerát. 

A Huawei P20 Lite egy "lebutított" kiadás lesz, alapvetően középkategóriás tudással. Ennek megfelelően az ára mindössze 369 euró lesz. Figyelembe véve a március 27-i bemutatót, az újdonságok valószínűleg áprilisban kerülnek a boltokba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.