Hirdetés

Ennyibe kerül majd megjavítani az iPhone 12 kijelzőjét, ha egyszer megsérül



|

Hiába erősebb és strapabíróbb, mint a korábbi modellekben alkalmazott megoldás, így is érdemes lesz rá vigyázni.

Hirdetés

Sok kritika érte az Apple-t az iPhone 12 mobilok magas vételárai miatt (Amerikán kívül), és az extra tartozékok dobozait és plusz költségeit számolva azért is, amiért a környezetvédelemre hivatkozva kivették a dobozokból a töltőt és a fülhallgatót. Sok elismerő tesztben is megjegyzik, hogy az Apple a vásárlói minden pénzét szeretné megszerezni, és bizony az iPhone 12 mobilok javítása sem lesz olcsó. 

Hirdetés

Kiderült például, hogy az iPhone 12 Pro és az iPhone 12 modellek képernyőjének javítása 279 dollárba kerül (adó nélkül), ez az utóbbi modell esetében 80 dolláros emelkedés az iPhone 11-hez képest. Hazánkban ez a javítás még egy kicsivel drágább, konkrétan 110 490 forintot kell letennünk, és várhatóan a nem hivatalos szervizek sem fogják tudni a kijelzőcserét olcsóbban kínálni.

A Pro Max és a mini modellek javítási árait még nem hozta nyilvánosságra az Apple, ezek eleve később jelennek meg. Az cég szerint ugyanakkor négyszer ellenállóbb a becsapódásokkal szemben a kijelzőt védő új üveg, tehát remélhetőleg nem lesz szükség effajta javításokra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.