Hirdetés

Itt a frissített Unreal Engine, ami a PS5-re és az Xbox Series X-re fejlesztést könnyíti meg



|

Az Epic Unreal Engine 4.25-ös verziója a PlayStation 5 és az Xbox Series X konzolokra segíti a játékok fejlesztését is kiadását.

Hirdetés

Az Epic Games Unreal Engine játékfejlesztési platformja immáron a Microsoft Xbox Series X és a Sony PlayStation 5 konzoljait is támogatja, így sokat segíthet a fejlesztőknek, akik a következő-generációs konzolokra akarnak játékokat kiadni. Az Epic szerint egyelőre csak kezdeti támogatásról van szó, később frissítések, javítások, optimalizációk jönnek még az év során. 

Hirdetés

Ezzel egyszerre a Niagara vizuális effektekkel foglalkozó rendszer, amit a Fortnite-ban teszteltek, immáron elhagyta a bétát. Támogatást kapott továbbá a Microsoft HoloLens 2 kevert valóságra építő headset, fejlődött a Chaos rendszer, a shading modellezés és az audiofunkciók. 

Mindezek azért fontosak, mert az Unreal Engine világszerte az egyik legnépszerűbb játékfejlesztési platform, amely ráadásul 2015. márciusa óta ingyenes a fejlesztők számára, ha azok részesedést fizetnek az árbevételükből az ezen írt játékaik eladásai után. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.