Hirdetés

Építs és nyerj LEGO készletet!



|

Különleges LEGO-építőversenyt hirdetett a HelloWorld, amely keretén belül két értékes City készletet adnak majd a legkreatívabb építőknek.

Hirdetés

Úgy érzed, hogy a fenti LEGO City Műholdjavító készletben látható űrhajóhoz hasonló te is tudnál építeni? Nos, van egy jó hírünk, társoldalunk a HelloWorld ugyanis egy LEGO-építőversenyt hirdetett, amely keretén belül két szerencsés értékes LEGO űrhajós készleteket nyerhet.

A játék fődíja egy több mint ezer elemből álló LEGO City 60229 Rakéta összeszerelés és szállítás szett közel 45 ezer forint értékben, míg a közönségszavazás nyertesét egy 30 ezer forint értékű, 837 elemből álló LEGO City 60228 Űrrakéta és irányítóközpont készlettel fogják díjazni.

Hirdetés

A feladat: építsd meg álmaid űrhajóját kizárólag LEGO alkatrészekből, készíts arról legalább egy fényképet, majd küld el azt a jatek@helloworldonline.hu e-mail címre neveddel és születési dátumoddal együtt. A szakmai zsűri a legötletesebb űrhajókat fogja díjazni, illetve a legjobb 10 jelölt egy közönségszavazáson is részt vehet majd, ahol a legnépszerűbb építményt szintén díjazni fogják. További részletek a HelloWorld versenykiírásában olvashatók.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.