Hirdetés

Érdekes színekben bukkant fel a Huawei Mate 10 Pro



|

Evan Blass újabb hitelesnek tűnő szivárgásokat tett közzé az október 16-án bemutatkozó készülékről.

Hirdetés

Izgalmas várakozás övezi a hamarosan bemutatkozó Huawei Mate 10-et, amelyről bár csak október 16-án rántja le a leplet a gyártója, már nagyon sok mindent tudunk a készülékről. 

Hirdetés

Ami azt illeti, a normál Mate 10-et a Mate 10 Lite és a Mate 10 Pro kísérik majd, vagyis egyenesen három modellt kapunk idén (és bizonyos források egy Mate 10 Porsche Design változatot is emlegetnek). 

Evan Blass most újabb szivárgásokat tett közzé, konkrétan a Huawei Mate 10 Pro renderelt, hivatalos fotóját. Ez egyben igazolta a legutóbbi képeket és információkat, amelyek szerint ez a modell 18:9-es panelt (6 hüvelykes, 2880 x 1440-es) és hátlapi ujjlenyomat-olvasót kap. Belül a Kirin 970-es SoC, 4 GB RAM (legalább) és egy 4000 mAh-s akku lesz. 

A mostani képen három színben (szürkében, kékben és barnában) látható a csúcskészülék, amelynek a hátlapi dupla kameráját egy mintázott sáv hangsúlyozza ki. A kamerák f/1.6-os rekeszértékkel és Summilux-H lencsékkel dolgoznak majd, ami önmagában is ígéretes, de ha ehhez hozzávesszük a Mate 9, a P10 és a P10 Plus remek fotós teljesítményét, akkor pedig biztos, hogy nagyot dob a Huawei. 

A Huawei nemrég azzal a felirattal adott ki egy kedvcsinálót, hogy a Mate 10 nem is egy okostelefon, hanem egy intelligens gép: ami értünk (és hozzánk hasonlóan) lát, gondolkodik és tanul. Ezzel a gyártó a dedikált neurális feldolgozóegységre utalt (világelső dologról van szó), ami talán minden eddig látottnál jobb AI-képességeket ad a felhasználók kezébe. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.