Hirdetés

Ért a szóból a Google, visszavonja a Gmail népszerűtlen változtatását



|

A keresőóriás tudomásul vette, hogy a felhasználóknak nem jött be az új dizájn.

Hirdetés

A címzettek listájának összeállítását érintő módosítások után a Google újabb finomhangolást jelentett be a Gmail webböngészős felületéhez, ám ezúttal nem egy teljesen új dolgot kapunk, hanem egy korábbi megoldás fog visszatérni.

A Google még az idei év elején alakította át a levélíráshoz használt gombot, egyszerűen eltávolítva róla a feliratot, ami egy kisebb, nehezen kiszúrható ikont eredményezett.  A közönség azonban nem fogadta jól a döntést, és hangot is adott a véleményének.

Hirdetés

A keresőóriás ezért nemrég a Workspace frissítéseinek szentelt blogon közölte, hogy a népakarat előtt meghajolva visszahozza a jól megszokott UI-elemet. Ahogy az alábbi szemléltető is mutatja, ismét egy kényelmesen széles gomb várja majd a kattintásainkat:

A változtatás csak azoknál a felhasználóknál érvényes, akik már aktiválták a Google Chatet a Gmail-fiókjukban, mivel a hagyományos Hangouts-felület mellett kitartóknál eleve megmaradt a régi "Levélírás" gomb.

A Chat funkció engedélyezéséhez a Beállítások> Az összes beállítás megjelenítése> Csevegés és Meet> Google Chat útvonalat kell követni, amihez magyar nyelvű útmutatóval is szolgál a Google.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.