Hirdetés

Átverés lehet a Samsungot másoló új, összehajtható Escobar okostelefon



|

Az Escobar Fold 2 pontosan úgy néz ki, mint a Samsung Galaxy Fold, de az Escobar cég állításai ellenére kár lenne félteni a Samsungot.

Hirdetés

A szexista reklámjairól, merész ígéreteiről és a Samsung sértegetéséről megismert Escobar Inc. megint előállt egy összehajtható okostelefonnal. Az egykori drogbáró testvére, Robert De Jesus Escobar Gaviria most az Escobar Fold 2-t lengette meg, ami elég kísértetiesen hasonlít a Samsung Galaxy Foldra. Ez lenne az Escobar Fold 1 folytatása, amely a Royole FlexPai koppintása volt, és az ígérgetések ellenére sosem jelent meg. 

Hirdetés

A Galaxy Fold-klónt ráadásul 399 dollárért ígéri a gyártó, ami igazából lehetetlenségnek tűnik. Az Escobar Fold 1 mindenesetre nem vált elérhetővé, bár a rendeléseket fogadták. 

Az Escobar cég csökkentett árakkal és közvetlen akciókkal kampányol, és meghatározó szereplő akar lenni idén az elektronikai piacon. Ezúttal is Playboy-modellekkel reklámozza az új termékét a cég, és még a Samsungot is temeti a promóvideójában, amelyben A Gyűrűk Urából is felbukkan egy hasonlat. Az Esobar Fold 2 előrendelhető, de a szakértők arra figyelmeztetnek, hogy valószínűleg óriási csalásról van szó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.