Hirdetés

Európába érkezett a Sony Xperia Ear Duo



|

Végre Európában is kapható lesz a Dual Listening technológiával csábító fülhallgató.

Hirdetés

Az Xperia Ear Duo fülhallgató Amerikában már május vége óta kapható, most azonban Európába is megérkezik az egyedi termék. 

Hirdetés

Eleinte csupán néhány országban lesz elérhető Európában az Xperia Ear Duo, végül azonban minden olyan piacon meg lehet majd vásárolni, ahol a Sony hivatalosan forgalmazza a termékeit. Értelemszerűen így hazánkban is. 

A Sony fülhallgatójának a vételára 279 euró. Egyelőre arany és fekete színekben érhető el, de a jövőben további árnyalatokban is megjelenhet a boltok polcain. 

Az Xperia Ear Duo legnagyobb érdekessége a Dual Listening technológia, aminek hála telefonálás vagy zenehallgatás közben is teljesen halljuk majd a környezetünkben lévő párbeszédet vagy hangokat. Az Anytime Talk többszemélyes chatfunkcióval pedig egyszerre akár öt Ear Duo-felhasználó is csatlakozhat egymáshoz egyetlen gombnyomással. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.