Hirdetés

Európában is elrajtolt a Realme megfizethető erőgépe, Dragon Ball Z-s változatot is kapunk



|

Lezajlott az akár 150 W-os gyorstöltéssel is választható Realme GT Neo 3-széria globális rajtja.

Hirdetés

Az Oppo szárnyai alól kinőtt Realme még márciusban mutatta be a GT2 Pro csúcsmodell alatt elhelyezkedő GT Neo 3-sorozatot, melynek legdrágább tagja 150 W-os gyorstöltéssel gondoskodik róla, hogy ne kelljen sokat időznünk a konnektorok közelében. A tavaszi leleplezés még csak Kínának szólt, nemrég azonban lezajlott a globális rajt is.

Ezzel összesen négy új készüléket kaptunk: a csúcsot képviselő GT Neo 3-at 80 W-os vagy 150 W-os töltéssel, valamint az olcsóbb GT Neo 3T-t, amiből meglepetésként egy Dragon Ball Z-s díszítésű kiadás is érkezik.

Hirdetés

Ami az európai árakat illeti, a kínaiak ceruzája szerencsére nem fogott túl vastagon, de azért nem fillérekért kapjuk az újdonságokat. A 150 W-os töltéssel felvértezett GT Neo 3 700 euróról (nettó 276 ezer forintról indul), ezért MediaTek Dimensity 8100-as SoC, 6,70 hüvelykes AMOLED kijelző (120 Hz) és tárhelytől függően 6-8-12 GB memória jár. A 80 W-os változat szinte teljesen azonos specifikációkat kínál, ám csak 550 euróba (nettó 217 ezer forintba) kerül, akkuból pedig nagyobb, 4500 helyett 5000 mAh-s telep került bele.

Aki viszont nem szeretne ennyit költeni, annak a família legbarátibb árazású tagjára, a 400 euróért (nettó 158 ezer forintért) rendelhető Realme Neo GT Neo 3T-re érdemes vetnie egy pillantást. Ebben a Snapdragon 870 5G chipet találjuk, 6,62 hüvelykes AMOLED (120 Hz) kijelzővel, 8 GB memóriával (128 GB tárhellyel) és 5000 mAh-s akkumulátorral. Ha ugyanezt Dragon Ball Z-s csomagolásban akarjuk, az plusz 100 eurónkba fog fájni.

A mobilok mellett a Realme a Buds Air 3 vezeték nélküli fülesből is készült egy új változattal a globális piac számára. Ez a Nitro Blue fantázianevű kék színben pompázik, és 80 euróért (nettó 31 ezer forintért) csaphatunk le rá.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.