Hirdetés

Év végén megszűnik a CIB Internet Bank, ez jön helyette



|

Oktatóvideóval készíti fel ügyfeleit a CIB a váltásra.

Hirdetés

Nemrégiben emailben tájékoztatta ügyfeleit a CIB arról, hogy 2023. december 31-én megszűnik a telepített CIB Internet Bank asztali alkalmazásunk, így ha valaki továbbra is digitálisan szeretné intézni pénzügyeit a mindennapokban, át kell térnie a CIB Bank Mobilalkalmazáson vagy a CIB Bank Online webes felületen keresztüli ügymenetre.

Az említett felületeken bővülni fog a szolgáltatások sora, és elérhetőek lesznek az olyan sokak által használt funkciók, mint a csoportos beszedési megbízás, az állandó átutalási megbízás, vagy épp a bankkártyalimit módosítás.

Hirdetés

Az új csatornákra való átszerződés megoldható online a CIB Internet Bank felületén keresztül (itt csak a CIB Bank Mobilalkalmazásra történő átszerződés érhető el), ​bármelyik CIB bankfiókban, vagy a CIB24 telefonos ügyfélszolgálaton (+36 1 4 242 242) keresztül.

Az egyszerű átállás érdekében, illetve az új funkciók beállításához és használatához a CIB kiadott egy rövid oktatóvideót is:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.