Hirdetés

Félsz, hogy betörnek hozzád? Ezzel a kamerával bármikor megnézheted, mi zajlik otthon



|

Az Evolveo kamerája bármilyen időjárásnak ellenáll, lát a koromsötétben és távolról is bármikor elérhető.

Hirdetés

Rengeteg termék közül válogathatnak azok, akik kihasználják a PCW Max év végi előfizetői akciója kínálta lehetőséget, azt azonban nem szabad elfelejteni, hogy a készlet véges, tehát előfordulhat, hogy a kinézett ajándék még azelőtt elfogy, hogy úgy döntenél, előfizetsz. Ez történt most a Evolveo Detective WIP 2M Smart IP kamerával is, amiről sajnos lecsúsztál, de szerencsére még számos tovább hardver elérhető. Ajánlatainkat itt tudod meglesni, és az előfizetést is ugyanitt intézheted.

Kint, bent, közel és távol

A biztonság alapvető igény, ha a lakásunkról van szó, az okosotthon-berendezések pedig ebben lehetnek nagy segítségünkre. Ma már nem kell ehhez szakembert hívni és több százezer forintos kiadásra készülni - elég, ha a megfelelő eszközöket kiválasztjuk, majd a leírás szerint mobilunkkal beállítjuk a berendezéseket. Az IP kamera az egyik leghatékonyabb eszköz, ugyanis távolról is elérhető, mindent lát és mindenre emlékszik is - de persze csak akkor, ha körültekintően választasz. Az Evolveo kamerája mindezt tudja, sőt, még ennél többet is.

Hirdetés

Az Evolveo Detective WIP 2M Smart IP kamera neve elég hosszú, de csak azért, mert gyártója igyekezett jó néhány tulajdonságot már itt jelezni. A bullet típusú biztonsági kamera 2 MP-es szenzorral dolgozik, így full HD (1920×1080) felvételre képes 30 fps képkockasebesség mellett. A beüzemelés egyszerűségét a méretes antennával megtámogatott Wi-Fi-modul megléte garantálja, vagyis mindössze a tápellátásról kell gondoskodnod, külön központi vezérlőegység vagy extra kiegészítő nem szükséges a már meglévő Wi-Fi routeredet leszámítva.

A fémtokba zárt kamera IP66-os besorolású, vagyis nem csupán beltérben használhatod, hanem akár homlokzatra, kertbe, vagyis kültéren bárhová felszerelheted. Ebben a megfelelően vízvédett csatlakozások is segítenek, hiszen ha a Wi-Fi mégsem opció, szimpla Etherneten keresztül is csatlakoztathatod hálózatodhoz a készüléket.

Az Evolveo kamera másik erőssége, hogy rossz fényviszonyok esetén, sőt, akár éjjeli koromsötétben is lát, amiben 24 darab IR-LED segíti. A videófelvétel bármikor, az iOS vagy Android alkalmazásból megnézhető akár távolról is, sőt, ezek az appok segítenek az egyszerű telepítésben is. Egy rejtett mikrofont is tartalmaz a készülékház, így a videókhoz hang is tartozik. A kamerában akár 128 GB-os mSD memóriakártyát is elrejthetsz, amit ajánlunk is, hiszen így a kamera képes rögzíteni a videó-jelfolyamot. Itt már te állíthatod be, hogy a nap 24 órájában menjen a felvétel, vagy esetleg csak mozgásérzékelés esetén. Abban biztos lehetsz, hogy az Evolveo WIP Smart kamerája spórol a tárhellyel, ugyanis a legfejlettebb H.265 tömörítést használja. Profik számára nagyon jó hír, hogy az Evolveo kamerája a széles körben elterjedt ONVIF-szabvánnyal is kompatibilis, így más IP-rendszerekhez is könnyedén illeszthető.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.