Hirdetés

Evolveo RoboTrex H9 bemutató - többé sosem kell takarítanotok



|

Játék közben kiömlik az italod? Semmi gond, a magyar nyelvű kezelőapplikációval rendelkező Evolveo RoboTrex H9 robotporszívó azonnal a segítségedre siet.

Hirdetés

Az Evolveo RoboTrex H9 egy kifejezetten sokoldalú robotporszívó, ami tökéletes társa lehet azoknak, akik utálnak takarítani, sőt még akár egy asztalon is meg lehet táncoltatni - igen, ezt is láthatjátok a lenti videóban. 

Hirdetés

A teljesen magyar nyelvű applikációval irányítható Evolveo RoboTrex H9 nem számos trükkel a tarsolyában bújuk ki a dobozból, hanem tartozik hozzá egy vizes felmosáshoz illő szett is. Ennek segítségével az sem jelenthet gondot, ha esetleg valamilyen ital ömlene a padlóra, az okos kis porszívó azonnal észleli a bajt, és munkába lenül. Az alábbi videóban részletesen mesélünk a RoboTrex H9 összes képességéről. 

Hasonló tartalmakért érdemes feliratkozni a PC World és a GameStar közös YouTube-csatornájára:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.