Hirdetés

Ez a gyártó hozhatja el az első, 24 GB memóriával szerelt okostelefont



|

Hamarosan szintet lép az ipar a mobilokba gyömöszölt RAM tekintetében.

Hirdetés

Az iOS optimalizációjából eredő előnyökre hivatkozva az Apple még most is csak 6 GB memóriát pakol a legizmosabb telefonjaiba, az androidos térfélre viszont mindig is jellemző volt a versenyfutás a számokkal, így egyes kínai készülékekben akár már 16 GB RAM is lapulhat.

Ilyen például a Xiaomi 13 Ultra és a OnePlus 11, hamarosan pedig még messzebb tolódhat a határ, és befuthat az első, 24 GB memóriával szerelt szörnyeteg is.

Hirdetés

Legalábbis ezt állítja egy kínai szivárogtató, akinek az értesüléseit a GizmoChina dolgozta fel. A forrás úgy tudja, hogy a OnePlus még az idén a piacra fogja dobni a OnePlus Ace 2 Pro nevű készüléket, amelybe a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2-es processzor mellé 24 GB-nyi memóriát préselhetnek be a tervezők.

Fontos megjegyezni, hogy az Ace-sorozatot ugyan csak Kínában forgalmazzák, R jelzés alatt viszont Indiába is eljutott, így nem kizárt, hogy a pletykált Ace 2 Pro végül a külföldi polcokra is utat talál magának. Az AndroidCentral szerint esélyes, hogy mifelénk az aktuális csúcsmodell, a január óta kapható OnePlus 11 frissítéseként debütál az Ace 2 Pro, a korábbi nevezéktant követve OnePlus 11T néven.  

Amennyiben így alakul, akkor az említett Snapdragon chip és a lehengerlő mennyiségű RAM mellett egy 6,7 hüvelykes hajlított AMOLED-kijelzőt, egy Sony IMX890 elsődleges szenzorral felvértezett kamerát és 1 TB-nyi tárhelyet is kapunk, mivel az Ace 2 Pro kapcsán most ezt állítja a GizChina által megszellőztetett pletyka.

Akárhogy is legyen, egy másik szivárgás alapján a OnePlus következő dobása a márka első hajtogatós mobilja lesz, amely OnePlus Open néven érkezik, és augusztus 29-én kerülhet sor a leleplezésére, ezzel párhuzamosan pedig már a következő generációs csúcsmobilról, a OnePlus 12-ről is kiderült egy s más.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.