Hirdetés

Ez a keresőmotor segítsen megtalálni azt, amiről nem is tudtad, hogy keresed



|

Unod már a modern keresőket és valami klasszikus élményre vágysz? Itt a megoldás!

Hirdetés

Abszolút érthető, ha internetes keresésekre valaki a Google megoldását vagy a hasonszőrű nagy keresőmotorokat használja, hiszen ezekkel tűpontosan be lehet lőni azokat az infókat, amikre szükségünk van. Létezik azonban egy olyan kereső, ami felrúgja ezeket a szabályokat és teljesem más élményt szeretne kínálni.

A teljesen nyílt forráskódú Marginalia ugyanis csavar egy nagyot, és a legkisebb oldalakra, a legeldugottabb site-okra kalauzolja el a világszőttes kalandorait. 

Hirdetés

A Google-féle SEO-optimalizált oldalak, vagy épp egészen konkrétan hirdetési pénzzel megtolt híres weboldalak helyett ez a keresőmotor kifejezetten arra szolgál, hogy letúrjon az internet mélyére, és megtalálja a régebbi kisebb weboldalakat, illetve elsősorban szöveges tartalmakat. 

Érdemes eljátszani a Marginalia keresővel, hiszen garantált, hogy olyan blogokra, kisebb weboldalakra juthat el a segítségével az ember, amit egyébként soha a büdös életben nem keresett volna fel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.