Hirdetés

Ez a laptop való neked, ha mindent okostelefonnal csinálsz



|

A Mirabook egy laptop formájú dokkoló, ami számos okostelefonból képes közel teljes értékű notebookot faragni.

Hirdetés

Bár a Windows 10 Mobile gyakorlatilag és statisztikailag halott, azért még akadnak rajongói, például az olyan funkciók miatt, mint a Continuum. Ennek hála elég egy monitor, egér és billentyűzet, a mobilból asztali PC lesz, igaz, csak windowsos appokkal. 

Hirdetés

Hasonlót tudnak a Samsung csúcskészülékei a DeX dokkolóval, illetve van asztali módja egy USB-C-HDMI adapter beiktatása után a Huawei Mate 10-es szériának is. 

A gond az, hogy minden esetben kell egy monitor, egér és billentyűzet: a csomag így nem éppen hordozható. 

A Miraxess ötlete nem új, azonban a cég most ismét emlékeztetett mindenkit, hogy közeledik a 249 dolláros Mirabook, ami gyakorlatilag egy laptop formába öntött mobilos dokk. Ebben van az akku, a billentyűzet, az érintőpad, a 13,3 hüvelykes, full HD-s kijelző, az USB-C és USB 3.0, HDMI portok, a kártyaolvasó és a jackcsatlakozó. A cég szerint ez konkrétan egy lapdock. 

A Mirabook kompatibilis a Huawei Mate 10 és Mate 10 Pro, a Samsung Galaxy S8, Galaxy S8+, Galaxy Note 8 modellekkel, illetve a Lumia 950, Lumia 950 XL, Acer Liquid Jade, HP Elite X3 és Alcatel Idol Pro 4 okostelefonokkal. Egyelőre csak előrendelhető, a megjelenése jövő májusban esedékes. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.