Hirdetés

Ez a PC elképesztően értékálló



|

7 kilogramm 18 karátos arannyal vonta be egy svájci cég az új mini PC-jét.

Hirdetés

A svájci Prime Computer apró, passzív hűtésű asztali számítógépeket kínál, amelyek alapvetően az Intel NUC mini PC-k módosított kiadásai. Ezeknek a vételára 1099 svájci franktól fölfelé indul, tehát nem túl olcsóak. 

Hirdetés

A gyártó most egy különleges és persze még drágább modellel is előállt. Ez 1 millió dollárba kerül, és nem véletlenül. A limitált kiadású modell rendkívül értékálló, ugyanis 7 kilogramm 18 karátos arany borítja. Vagyis akkor sem kell kidobni, amikor a hardver már rég elavult. 

Az apró gépben egyébként Intel Core i5-ös processzor van, maximum 32 GB RAM mellett és egy 5 TB-os SSD-vel. Windows 10 Pro vagy Linux operációs rendszer jár hozzá. 

Extraként a bekapcsológombot egy drágakővel is fel lehet dobni. A luxusgép egyébként passzív hűtésű, és mivel az arany van annyira hatékony a hőleadásban, mint az alumínium, ezért a melegedéssel nem lesz probléma. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.