Hirdetés

Ez a titka, hogy soha többé ne merüljön le egyetlen mobileszközöd sem



|

Mindig a legrosszabb pillanatban képesek lemerülni a kütyük. Ha neked is eleged van ebből, nézd meg, milyen ötletes megoldásokkal tudod megtöbbszörözni eszközeid üzemidejét - most akár ingyen!

Hirdetés

Havonta kapunk hírt forradalmi akkumulátor-technológiáról, amiről ódákat zengenek, de aztán valahogy csak nem jön el az áttörés, kénytelenek vagyunk beérni a mostani megoldásokkal és gyakran tölteni mobil kütyüinket. Szerencsére azért a leleményes gyártók néhány eszközzel igyekeznek enyhíteni a gondot, hogy mégse legyen olyan gyakori nyűg a lemerülés, majd töltés. A Veger profi termékei közkedveltek hazánkban is, most pedig az a legjobb hírünk, hogy a legújabb fejlesztéseikből többet sikerült a PCW Max év végi akciójába is bepakolnunk, így akár ajándékba is megszerezheted a cikkben szereplő termékek egyikét.

Veger PlugOn Hybrid Type-C töltőállomás - töltőközpont a családnak

Különleges, de annál ötletesebb fejlesztés a Veger töltőállomása, amely már ismert technológiákat és megoldásokat egyesít egyetlen termékben. A bázisállomás egy tápegységgel a konnektorba csatlakozik, és nincsen más szerepe, mint a belehelyezhető négy miniatűr powerbanket minél előbb feltölteni. A négy darab, egyenként 5000 mAh-s akkumulátor mindegyike Type-C porton pattintható fel bármely, kompatibilis mobileszközre, amit képes akár 20 Wattal is gyorstölteni. Ehhez a PD 3.0, QC 3.0, a Samsung, a Huawei, a Mediatek és a többi, ma használatos gyorstöltési szabványokat mind ismeri és támogatja.

A PlugOn Hybrid töltőállomás legnagyobb vonzereje, hogy végtelenül kényelmes és zsinór nélküli használatot tesz lehetővé. Ha úgy érzed, gyorsan töltened kell mobilodat, csak felkapsz egy mini powerbanket az állomásból és már mehetsz is. A visszahelyezés is mindössze egy mozdulat, a speciális érintkezőknek köszönhetően nem kell csatlakozókkal babrálni, töltőfejet csatlakoztatni stb. Az állomás akár egy család powerbank-szükségletét is elegánsan kielégíti, a kényelmet pedig eggyel magasabb fokra emeli.

Veger PlugOn Hybrid Type-C Charging Station Power Banks with Built-in Connectors

Ár: 39 900 Ft

Veger MegaBoost powerbank - villámtöltő powerbanknek álcázva

A powerbankek ma már hétköznapi segédeszköznek számítanak, de a Veger új modellje olyanra képes, amilyet még nem nagyon láttál. A belső akkumulátor tekintélyes, 25 000 mAh kapacitású, ráadásul 60 Wattal villámtöltheted is. Amikor mobil kütyüdet kell tölteni, az eszköz oldalán található Lightning vagy Type-C kábelt használhatod, de a többi USB portot is bevetheted, hogy akár 4 eszközt is rákapcsolhass egyszerre. A powerbank teljesítménye is figyelemre méltó: akár 100 Wattot is képes kipréseli Type-C csatlakozóján, amivel még notebookodat is villámtöltheted, miközben még plusz 30 Wattnyi erő marad is benne többi mobileszközöd számára. Ezzel a powerbankkel minden eszközöd üzemidejét megtöbbszörözheted és a villámtöltés előnyeit is kiélvezheted.

Veger MegaBoost Super High Speed Fast Charging Powerbank

Ár: 34 900 Ft

Veger PlugOn C - nagy segítség kicsi méretben

Előnyös a nagy kapacitású mobiltöltő, de nem mindig praktikus - néha épp az a fontos, hogy kicsi és könnyű legyen. A PlugOn C ezt maradéktalanul teljesíti, ráadásul 5000 mAh-s kapacitásával egy komolyabb mobilt is képes teljesen feltölteni akár 20 Wattos gyorstöltéssel is. További előnye, hogy a kábeleket elfelejtheted, ugyanis integrált Type-C csatlakozójával rögtön a mobil aljára csatolhatod és máris mehet a töltés. A mindössze 92 grammos eszköz alig nagyobb egy AA cerzuaelemnél, a kényelem érdekében pedig van rajta töltöttségjelző és azért egy extra port is található az oldalán.

Veger PlugOn C Built-in Connector Mini Fast Charging Power Bank

Ár: 11 500 Ft

Hirdetés

Veger MagMulti powerbank - duplaturbó kábelek nélkül

Nem számít különlegesnek, ha egynél több okoseszköze van valakinek, sőt, ma már a vezeték nélküli töltés sem luxus funkció. A gond akkor van, amikor menet közben szeretnéd ezen eszközeidet tölteni - akár egyszerre. A Veger Magmulti powerbanket éppen erre készítették fel, ugyanis egyszerre két Qi-képes eszközt is képes tölteni, sőt, amennyiben az egyik egy okosóra - például egy Apple Watch - úgy a töltőfelületet ki is hajthatod a powerbank felső részéből, hogy kényelmesebben ráhelyezhesd órádat. Természetesen töltöttség-kijelző és extra USB portok is kerültek a 10 000 mAh-s akku oldalára, így tulajdonképpen bármit tölthetsz akár 22,5 Wattal is. Extraként töltőállványként is használhatod a MagMultit, ugyanis töltés közben képes az áteresztő üzemmódra (egyszerre tölti saját magát és a rákapcsolt eszközöket is).

Veger MagMulti Wireless Power Bank for iPhone/ iWatch/ AirPods Pro

Ár: 25 990 Ft

Veger W0102 powerbank - Az iWatchok megmentője

Kiváló okosóra az Apple Watch, ám sajnos az üzemideje még nem kielégítő, így bizony aktív használat mellett gyakran szorul töltésre. A legkínosabb az, amikor útközben jelzi, hogy lemerül, a töltés pedig nem olyan egyszerű. Ahelyett, hogy magaddal hordanád a kábeles töltőjét és egy powerbanket, inkább legyen ott nálad a Veger W0102-es kütyüje, ami egészen apró, mégis nagyszerű segítség. A mindegyik Apple Watchcsal kompatibilis mobiltöltő egy 1200 mAh-s akkut rejt, amivel 2-3× feltöltheted az okosórádat, a mágneses kapcsolódásnak hála pedig mindez igazán könnyű művelet. A tervezők egy praktikus fület is integráltak az oldalába, ami nem csupán hordozásnál jön kapóra, hanem az egyik végét kihúzva az eszközből azonnal kiderül, hogy ez egyben a Type-C töltőkábele is az okosórákhoz tervezett powerbanknek.

Veger W0102 White (Apple Watch)

Ár: 7900 Ft

Veger sPanel - ötletes triplatöltő

A legtöbb mobilkütyüt egy, maximum 2-3 naponta nem árt töltőre kapcsolni, viszont ha mindegyikhez külön-külön töltőfejet használsz, hamar elfogyhatnak a konnektorok a lakásban, a sok kábel és dugalj pedig nem mutat szépen. A Veger miniatűr töltője egy elegáns megoldás az összes felmerült problémára, ugyanis egyszerre akár három terméket is képes tölteni, sőt, 20 Wattos gyorstöltésre is képes. A GaN-technológiának köszönhetően hatékony, nem melegedő és egészen apró töltőfejen egy normál és egy Type-C USB port található, valamint extraként egy Qi vezeték nélküli töltőt is integráltak a készülékbe. Ezt úgy helyezték el, hogy a fali aljzatba dugott töltőfejre szimplán csak rá kell tenned kompatibilis okosórádat és azt is feltölti. Ez az összes Apple Watchra igaz, így igazán kényelmessé válik minden eszközöd egyidejű gyorstöltése.

Veger sPanel PD 20W 3in1 Multifunctional Wall Charger

Ár: 15 990 Ft

Veger CC02 - A minőségi kábel ereje

Egyre többen odafigyelnek, hogy a kiszemelt mobileszközük - legyen az okostelefon vagy notebook - milyen gyorsan tölt, sőt, igyekeznek ehhez passzoló töltőfejet vásárolni. Sajnos azonban a kábelekre még mindig kevesen fordítanak kellő figyelmet, pedig egy filléres, gyenge minőségű kábel nem csupán lassíthatja a töltést, akár melegedhet és hónapok alatt tönkre is mehet.

A Veger CC02-es kábele egyáltalán nem ilyen. A mindkét végén USB Type-C csatlakozóval szerelt, 1,5 méteres kábel harisnyázott, emellett masszív törésgátlókat kapott, így nem fenyeget a gyors elhasználódás. A belül futó vezetékek kellően nagy átmérőjűek, a csatlakozóba rejtett intelligens töltésvezérlő chippel pedig a gyártó 100 Watt teljesítményig garantálja a teljesítményátvitelt, ami egy komolyabb notebook töltésére is elegendő. USB 2.0-s adatátvitelre is bevetheted, de miután a töltés az elsődleges cél, fontosabb, hogy támogatja a PD 3.0, QC 4.0 és a VOOC gyorstöltési szabványokat.

Veger CC02 100W Type-C

Ár: 3490 Ft

Szerezd meg ajándékba!

A Veger termékeit a PCW Max év végi előfizetői akciójának keretében most ajándékba választhatod PCW Max Prémium, Ultimate vagy VIP éves előfizetéshez. Ehhez nem kell mást tenned, mint ellátogatni a www.pcwplus.hu/csomag oldalra és itt a kiszemelt csomagajánlatot választani. Az ajánlat a készlet erejéig érvényes! Ha mégis lemaradtál kiszemelt Veger termékedről, vagy szeretnéd megnézni, milyen, egyéb Veger kütyüket tudsz beszerezni, látogass el ide, ahol számos hasznos terméket találsz a gyártótól.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.