Hirdetés

Ez a tíz kütyü jól jöhet nyaraláskor



|

Nyaralni nem azért megyünk, kütyüinket nyomkodjuk, de a mobilt és más eszközeinket nem érdemes otthon hagyni, mert kényelmesebbé tehetik az utazást. Mutatunk pár kiegészítőt, amit érdemes magaddal vinni.

Hirdetés

Rengeteg olyan apró kiegészítő létezik, amit érdemes lehet magaddal vinni, akár repülővel, akár autóval utazol. A cikkben a leghasznosabb kellékeket mutatjuk be, amelyek többsége filléres (bár fejhallgatóból például létezik olyan példány is, ami adott esetben 100-150 ezer forintba kerül), és mivel jó eséllyel pár hét még van, amíg útnak indulsz, semmi sem akadályozhat meg abban, hogy felszerelkezz velük.

Út közben és a szálláson is jól jöhet, ha tudsz zenét hallgatni vagy filmet nézni anélkül, hogy mások zavarnának ebben - vagy te zavarnál másokat. A TWS fülesek kicsik és kényelmesek, azonban ha fontos az aktív zajszűrés funkció, akkor egy fejhallgató mindenképpen jobb választás. Az aktív zajszűrrés repülőn nemcsak filmnézés közben lehet hasznos, hanem akkor is, ha pihennél, aludnál.

Gyere, és legyél te is PCW Max tag!

Olvasd tovább minden cikkünket és élvezd a tagoknak járó extra kedvezményeket egész hónapban akár egy pizzaszelet áráért!

Kipróbálom
Már előfizető vagyok, bejelentkezem
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.