Hirdetés

Ez a vezeték nélküli töltő a kávédat is melegen tartja



|

Ajándékötletnek is érdekes lehet a BlitzWolf BW-WCC1, egy olyan vezeték nélküli töltő, amely a kávéőrültek igényeinek is megfelelő lehet.

Hirdetés

A BlitzWolf BW-WCC1 vezeték nélküli töltő érdekessége, hogy egy fűthető bögre is jár hozzá, amivel melegen tartható italunk. Az USB-C-s töltővel egybeépített bögrés melegítő két színben létezik, maga a bögre 350 ml-es, és mikróba nem helyezhető, de van hozzá fedő. Az elektronika egyébként 55 Celsius-fokon tartja a bögrében lévő italt, legyen az kávé vagy tea. 

Hirdetés

Bár a fűtőszál 18 wattos, a mobiltöltés csak 10 watton történik. Az eszközt 8 órán át lehet folyamatosan használni bögremelegítésre, a mobiltöltőnél nincs ilyen megkötés. 

A kínai tucatkütyük felhozatalában ez üde színfolt, de óriási csodákat ne várjon tőle senki, ellenben az ára sem annyira vészes, cikkünk írásakor éppen 10 ezer forint alatt is megtalálható bizonyos online boltokban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.