Hirdetés

Ez a világ legkisebb mobiltelefonja



|

Egy feltöltéssel 3 napot bír a Zanco tiny t1 200 mAh-s akkuja - a készülék 2G-s, de SMS-t is küldhetünk vele.

Hirdetés

Manapság a mobilgyártók egyre nagyobb és nagyobb kijelzőkben gondolkoznak. A Zanco ezzel szemben a másik irányba indult el, és megalkotta a világ legkisebb mobiltelefonját, a tiny t1-et. 

Hirdetés

A butatelefon minden alapvető funkciót tud, vagyis kezeli a hívásokat, és SMS-ek küldésére, fogadására is alkalmas. Sajnos csak 2G-s hálózatokon működik, ugyanakkor a nagyon apró, 200 mAh-s akkumulátora több mint 3 napos üzemidőt garantál egyetlen feltöltéssel. 

A 0,49 hüvelykes OLED-kijelző 64 x 32 pixel felbontású, ez alatt egy numerikus billentyűzet található, értelemszerűen elég apró. A készülékbe nano-SIM helyezhető, a telefonkönyv 300 névjegyet, 50 hívást és 50 szöveges üzenetet tud tárolni. 

A Zanco szerint a tiny t1-ben 32 MB RAM és 32 MB tárhely található, ez nem bővíthető. Az USB-n keresztül tölthető apróság mindössze 13 grammot nyom a mérlegen. 

Aki szeretne egy ilyenre lecsapni, annak legalább 50 dollárral kell támogatnia a tina t1 Kickstarter-kampányát. Elvileg májusban már le is szállítja az apróságokat a Zanco. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.