Hirdetés

Ez a világ leglaposabb mobiltöltője



|

A Kado 5 milliméter vastag, de a gyorstöltést is támogatja.

Hirdetés

Az okostelefonok világa folyamatosan fejlődik, sajnos azonban az akkumulátorok és töltők piacán kevés az igazán látványos előrelépés. A gyorstöltés ugyan sokat segít a helyzeten, de tény, hogy maguk a töltőadapterek semmit sem változtak az évek alatt. 

Hirdetés

A Kado nevű cég új töltője azonban a világ legvékonyabbja. Mindössze 5 milliméter vastag - a bravúrt természetesen behajtható dugvillával érték el. 

Ügyes megoldás, hogy a kábelt a töltőn vezették körbe, ezzel sokkal rendezettebb hatást kelt az eszköz, ami így nagyon könnyen hordozható. Természetesen a kábel leválasztható a külön szinkronizáláshoz. 

A Kado töltője 5 voltos és 2,1 amperes, ami összességében 10,5 wattos töltővé teszi, és jó hír, hogy támogatja a gyorstöltést is. 

Az adapter Lightning, USB-C és microUSB csatolófelülettel egyaránt rendelhető, fekete, fehér és rozéarany színekben. Jelenleg 39 dollárba kerül a Kickstarteren, és a kitűzött finanszírozási célt rég túlteljesítette. A szállítása decemberre várható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.