Hirdetés

Ez az amerikaiak véleménye az új iPhone-okról



|

A Harris legutóbbi felmérése azt vizsgálta, hogyan reagáltak az amerikai felhasználók az Apple új okostelefonjaira.

Hirdetés

Az Apple nemrég piacra dobta az 5,8 hüvelykes iPhone XS és a 6,5 hüvelykes iPhone XS Max készülékét. A 6,1 hüvelykes iPhone XR csak október 26-án jön, belsős szivárogtatók szerint azért, mert az Apple tudja, hogy ez lesz a legnépszerűbb modell, és attól félt, hogy ha nem csúsztatja el a megjelenését, akkor a drágább modelleket nem veszik az emberek. De mit gondolnak az amerikai felhasználók az új Apple készülékekről? Erre volt kíváncsi a Harris legújabb felmérése. 

Hirdetés

Összesen 1001 amerikait faggattak ki (azt nem tudni, hogy a minta mennyire reprezentatív). A válaszok alapján az amerikaiak 26 százaléka izgalmasnak találja az új iPhone-okat, 22 százalék pedig innovatívnak. 9 százalék mondta azt, hogy unalmas, 9 százalék szerint pedig érdektelen. 5 százalék szerint "zavarosak" az újdonságok, 2 százalék pedig kiábrándítónak nevezte a készülékeket. 

Mindez azt jelenti, hogy 48 százalék volt jó véleménnyel, 25 pedig negatívan áll az új modellekhez. 28 százalék gondolta továbbá úgy, hogy minden a szivárgásoknak és a pletykáknak megfelelően alakul. 

Kiderült az is, hogy az új készüléket vásárolni szándékozó felhasználók 11 százaléka meggondolta magát, miután kiderült, hogy mennyibe kerül az iPhone XS és az iPhone XS Max. Az iPhone XR leendő vásárlói közül azonban senkit nem zavar a vételár. 

Az elemzők szerint az iPhone XR messze lekörözi majd a másik két modellt. A mostani felmérés alapján az emberek 30 százaléka vesz majd iPhone XR-t, 24 és 23 százalék pedig az iPhone XS-re és az iPhone XS Maxre szavaz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.