Hirdetés

Ez az app jó okot ad rá, hogy összetapizd az előlapi kamerádat



|

Hasznos területé teszi a lyukkamerás felületeket egy független fejlesztésű alkalmazás.

Hirdetés

Ha okostelefonos felhasználókról van szó, két élesen eltérő embertípusra osztható a nagyközönség: azokra, akik kínosan ügyelnek a kameralencsék tisztaságára, illetve azokéra, akik még a közösségi oldalakra is a legnagyobb nyugalomban töltik fel a zsíros ujjlenyomatoktól homályos strandszelfiket, mert hát miért is lenne fontos, hogy látszódjon a fotók tartalma?

Ha te is az utóbbiak közé tartozol, akkor imádni fogod azt az androidos alkalmazást, amely az előlapi kamerakivágásból varázsol szabadon konfigurálható akciógombot.

Hirdetés

A frappánsan csak Touch The Notchnak hívott ingyenes appot a Dubiaz nevű fejlesztőnek köszönhetjük, és kifejezetten azokra a készülékekre tervezték, amelyek az úgynevezett lyukkamerás kialakítást használják, vagyis egy apró kivágás található a képernyőjükön az előlapi kamerának.

Az app telepítését követően ez a fekete pont egy érintésérzékeny felületté válik, amelyet tetszőleges interakciókkal kapcsolhatunk össze. A felhasználó ennek jegyében megadhatja, hogy miként reagáljon a kamerakivágás az egyszeri és dupla érintésre, a hosszú megnyomásra vagy a különböző irányú suhintásokra, olyan parancsokat rendelve a mozdulatokhoz, mint a zseblámpa bekapcsolása, képernyőfotók készítése, zenék lejátszása és így tovább.

Azt nem garantáljuk, hogy ez mindenkinek kényelmes lesz, hiszen a mai okosmobilok többsége meglehetősen nagy kijelzővel bír, így előfordulhat, hogy erőlködni kell a panel tetején található felület eléréséhez. Cserébe viszont a fejlesztők azt ígérik, hogy nem gyűjtenek felhasználói adatokat, ami szép tőlük, ha tényleg így van.

Ha a fentiek alapján lázba hozott a Touch The Notch a Google Play Áruházban vetheted rá magad.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.