Hirdetés

Ez az app leállítja a játékokat és a videókat, ha nem nézed a képernyőt



|

Elég elnézni a mobil kijelzőjéről, és a Face Pause azonnal leállítja a játékokat vagy videókat.

Hirdetés

Az elmúlt években egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek arra, hogy az okostelefon érzékelje, mikor nézi a kijelzőt a felhasználó. Az is fontos azonban, hogy mikor nem néz oda. A Face Pause nevű app például éppen erre koncentrál, és ha a felhasználó elnéz a képernyőről, akkor egyből leállítja az éppen futó játékot vagy videót a program. 

Hirdetés

A Samsung már régóta kidolgozott egy funkciót, ami érzékeli, ha a képernyőt nézzük, és a Google épp most fejleszt egy hasonlót az Android Q-val. Ez az app viszont pont a fordított megközelítést alkalmazza. 

A Face Pause ugyanakkor a fejlesztés korai szakaszában tart, tehát nem túl stabil, de azért hasznos lehet a mindennapokban. 

Az app jelenlegi egyik legnagyobb hibája, hogy a YouTube-ot még nem kezeli tökéletesen. Éppen ezért a fejlesztője kiadott egy Face Tube nevű appot is, ami a Face Pause módosított kiadása, és kicsit jobban támogatja a Google videomegosztóját. 

A tippek szerint ez az app csak a kezdet, a jövőben egyre többen vetnek majd be hasonló arcfelismerési technikákat, és kötik össze azokat különféle funkciókkal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.