Hirdetés

Ez az okosóra önmagát töltené



|

A Sequent okosórája a viselője mozgásával töltené fel az akkut - átütő siker és csúfos bukás egyaránt lehet a projektből.

Hirdetés

Az okosórák üzemidejével általában komoly gond van, egyszerűen nem tartanak ki elég sokáig, és állandóan tölteni kell az eszközöket. A Sequent lenne a piac megmentője. 

Hirdetés

A cég a mozgási (kinetikus) energiával hajtaná meg az új okosórája akkuját. A rendszer önmagát tölti, ahogyan a viselője mozog, éppen úgy, mint egy hagyományos óránál - bár a folyamat értelemszerűen más. 

A viselhető kütyü szabványos okosórás funkciókkal is bír, így van pulzusmérője, figyeli az aktivitást, van benne GPS, Bluetooth és értesítési rendszer is. 

A nagy kérdés már csak az, hogy mennyi ideig működik majd egy okosóra a mozgási energiánkkal? Az sem mellékes, hogy mennyi időbe telik így ismét feltölteni egy kütyüt. 

Minden bizonnyal ha ez a módszer működne általánosságban, akkor az óriáscégek egyike már bevetette volna mostanra. 

A Sequent ennek ellenére tesz egy próbát - a Kickstarter-projekt vagy átütő siker lesz vagy pedig csúfos bukás. Az óra most 189 dollár, ha forgalomba kerül, 438 lesz az ára. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.