Hirdetés

Ez az okostelefon egyben kriptopénztárca is



|

A Sirin Labs még az idén piacra dobná a Finney blockchain-mobilt, ami androidos csúcstelefon és kriptopénztárca egyben.

Hirdetés

A Sirin Labs azt tervezi, hogy még az idei évben piacra dobja a Finney névre keresztelt blockchain-mobilját, ami nem csak androidos csúcstelefon, de kriptovaluták biztonságos tárolására alkalmas kriptopénztárca is egyben. 

Hirdetés

Egyszerre kapunk tehát egy okostelefont és egy blockchain-alapú eszközt, ami hitelesíti a kriptovalutás tranzakciókat. Éppen ezért véletlenül sem ejtheti senki a WC-be, vagy hagyhatja egy taxi hátsó ülésén. 

Az újdonság ára körülbelül 1000 dollár lesz, és végre a specifikációkat is ismerjük. A 6 hüvelykes, 18:9-es kijelző alatt Qualcomm Snapdragon 845-ös lapka és 6 GB RAM, valamint 128 GB tárhely kap helyet. A 12 megapixeles hátsó kamerát egy 8 megapixeles előlapi egészíti ki, az akku 3000 mAh-s. Adott a 802.11ac-s WiFi, a Bluetooth 5.0, az NFC és a Cat 22-es LTE. Van ujjlenyomat-olvasó és microSD-foglalat is, továbbá Android 8.1-es rendszer és IP52-es fröccsenés elleni védelem. 

A kriptopénztárca érdekessége, hogy teljesen külön van a telefon hardverétől, vagyis androidos kártevők begyűjtése esetén is biztonságos marad. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.