Hirdetés

Ez derült ki eddig a Samsung Galaxy Note 20-ról



|

Rengeteg újdonságot hozhat a Samsung következő csúcsmobilja, de igazából egyik sem lesz óriási meglepetés.

Hirdetés

Egyre sokasodnak a szivárgások a Samsung Galaxy Note 20 szériájával kapcsolatban. Gyakorlatilag már hónapokkal a várható bemutató előtt kezd körvonalazódni, hogy mire számíthatunk. A Galaxy Note 20 ezek alapján sok újdonságot hoz az elődjéhez képest, de igazából semmi meglepőt. Mindennek az oka, hogy a Galaxy Note 10 széria eddig sikeresnek bizonyult, ezért sem akar túlzottan változtatni rajta a gyártó. Maradhat tehát nagyjából a dizájn, az előlapi kamera is csak kicsit lesz kisebb. 

Hirdetés

Színekből ezúttal többre számíthatunk, a szürke és a fekete mellett két eltérő kék és pink is lesz. A kijelző a sima modellnél 6,5, a pluszosnál 6,9 hüvelykes lehet. A képfrissítés várhatóan itt is 120 Hz-re nő. Magára a bemutatóra augusztusban számíthatunk a Galaxy Fold 2-vel együtt, ezek érkezését már hivatalosan is megerősítette a második félévre vonatkozóan a Samsung. 

Azt viszont még nem, hogy tavalyhoz hasonlóan úgy néz ki idén is erősebb, frissebb chipet tesz a Galaxy Note csúcsmobilokba a gyártó: ezúttal a 6 nm-es Exynos 992-t. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.