Hirdetés

Ez lehet a Huawei Mate 20X



|

Nem sokkal a bemutató előtt élőképeken is látható a Huawei állítólagos gamertelefonja.

Hirdetés

Nemrég kiderült, hogy a Huawei október 16-i bemutatója nem csak a Mate 20 és a Mate 20 Pro készülékekről szól majd. Az új zászlóshajók között lesz egy harmadik, gamereknek szánt verzió is: a Mate 20X

Hirdetés

Dizájnban nem igazán tér majd el a Mate 20X a másik két modelltől, azonban lesznek egyedi jellemzői. Ilyen lehet például a hatalmas, 7,2 hüvelykes OLED-kijelző. 

Nemrég néhány élőkép is előkerült a készülékről, ezek alapján pedig ugyanúgy tripla hátlapi kamerát kap a gamereknek szánt változat is. Szinte biztos, hogy Kirin 980 chip lesz benne, ehhez 4/6/8 GB RAM és 128/256/512 GB tárhely társulhat. 

Sajnos az akkumulátorról még nem lehetett pletykákat sem hallani, de szerencsére nem kell sokat várni, hogy minden kiderüljön. A Huawei újdonságai már kedden délután bemutatkoznak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.