Hirdetés

Ez lehet a Samsung Galaxy Tab S4



|

Végre képeken is látható a Samsung következő táblagépe, amelynek a hangrendszeréről az AKG gondoskodik.

Hirdetés

Elég régóta halljuk, hogy a Samsung egy új, prémium táblagépen dolgozik, ami az öregedő Galaxy Tab S3 utódja lenne. Nemrég kiderült, hogy a Galaxy Tab S4 még DeX-támogatást is kap, és külső monitorként is bevethető lesz. Azt még mindig nem tudtuk, hogyan nézhet ki. Mostanáig. 

Hirdetés

Az Android Headlines olyan szivárgásokra, konkrétan fotókra bukkant, amelyek a Galaxy Tab S4-et elölről, hátulról és jobb oldalról mutatják

A hátlapon a Samsung logó mellett jól kivehető az AKG neve is, ami azt jelenti, hogy a táblagép hangrendszerét az AKG finomhangolta. 

Az előlap pedig új dizájnra utal: nincs home gomb vagy látható ujjlenyomat-olvasó, a keretek pedig egyforma méretűek. Bár a modern okostelefonokhoz mérten a keretek vaskosak, a tabletpiacon jónak számítanak. 

Azt nem tudni, hogy lesz-e kijelzőbe ágyazott ujjlenyomat-olvasó, esetleg arcfelismerés. A várakozások szerint Qualcomm Snapdragon 835-ös SoC-t, 4 GB RAM-ot, 64 GB tárhelyet, 13 és 8 megapixeles kamerákat, valamint 7300 mAh-s akkut kapunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.