Hirdetés

Ez lehet a Xiaomi hajlékony mobilja



|

Háromba lehet hajtani a videón látható rejtélyes készüléket, ami a pletykák szerint a Xiaomi hajlékony okostelefonja. Pár másodperc alapján is sok mindenre lehet következtetni.

Hirdetés

Elvileg az idei már az összehajtható mobilok éve lehet, legalábbis részben. Idén érkeznek meg az első ilyen okostelefonok a piacra. Állítólag a Samsung lesz az első, de sok más cég is dolgozik ilyen modellen. A várakozások szerint a CES-en is felbukkanhat pár működő demókészülék. Most viszont videón is felbukkant egy érdekesség. 

Hirdetés

A legtöbb eddig előre jelzett megoldást félbe lehet hajtani. A pontos szivárogtatásairól híres Evan Blass  azonban nemrég közzétett egy videót, amin már háromba hajtható okostelefon látható. 

Azt nem tudni, hogy valódi készülékről van-e szó, (maga Blass is azt írja a kísérőszövegben, hogy ő is csak úgy kapta a videót és nem tudja száz százalékosan kijelenteni, hogy valódi), de a tippek szerint ez jelentheti a mobilpiacon a jövőt. A készülék a videón 4:3 vagy 3:2 képarányú kijelzőt ígér, a jobb és a bal oldalakat behajtva pedig 16:9 vagy 18:9 képarányt kapunk. Ha azzal számolunk, hogy az összehajtott kijelző mérete 6 hüvelyk környéke lehet (a kézhez viszonyítva nagyjából ennyinek tűnik legalábbis), akkor teljesen kihajtva egy 10 hüvelykes tablet méretének megfelelő kijelzőt kaphatunk.

Az állapotsor jól szemlélteti, hogy a jobb oldal behajtása után a főbb ikonok átköltöznek az éppen aktuális szekció közepére. A bal oldal hátrahajtása után pedig az értesítések kerülnek át a már hagyományos mobilkijelző méretű megjelenítési területre. Sajnos specifikációkról, árakról és dátumokról nincs hír, de a videón állítólag a Xiaomi összehajtható mobilja látható. A következő hónapokban remélhetőleg hivatalosan is bemutatkozik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.